Нов скандал в британското кралско семейство! Според нова книга става ясно, че

...
Нов скандал в британското кралско семейство! Според нова книга става ясно, че
Коментари Харесай

Скандал! Хари с шокиращи думи към баща си

Нов скандал в английското кралско семейство! Според нова книга става ясно, че принц Хари е " напсувал " крал Чарлз по време на развълнуван спор за пари.

След като изпуснал нервите си, когато многократните му претенции за средства не били изпълнени, се твърди, че Хари излял разочарованието си от татко си в развълнуван телефонен диалог.
-->

Шокиращото разобличаване идва в новата книга на Робърт Джобсън „ Нашият крал “, която следва да излезе на 13 април, в която кралският сътрудник разкрива детайлности зад кулисите, осведоми " Вести ".

Хари, който към момента не е решил дали ще участва на коронацията на татко си, твърди, че е изгорил връзката си с Чарлз след огнения спор.

Херцогът на Съсекс се е свързвал и с починалата кралица, с цел да обсъдят финансови въпроси, само че съгласно известията тя е станала „ изтощена “ от внука си.

„ Нейно Величество намираше позвъняванията на принц Хари за много сложни и уморителни. Тя не искаше да се намесва в връзките сред татко и наследник и го призоваваше да приказва с татко си “, споделя източник пред Джобсън.

„ Принц Чарлз просто спря да приема позвъняванията на Хари, откакто синът му го ругаеше и неведнъж искаше пари “, споделя Джобсън.

Кралица Елизабет също считала, че Хари е " толкоз обхванат " от любовта си към Меган, че това " замъглява преценката му ", добави кралският сътрудник в книгата си.

Това идва директно, откакто бяха разкрити проектите за коронацията на Чарлз - само че към момента не знаем дали Хари и Меган ще участват.

Херцогът и херогинята на Съсекс се допуска, че са „ на ръба “ да вземат решение, тъй че може и да са част от огромното събитие в Уестминстърското абатство на 6 май.

Неудобно, само че датата съответствува с четвъртия рожден ден на принц Арчи и има изказвания, че Хари и Меган желаят това да бъде прието на деня.

Избрана група от 15 членове на кралското семейство ще се появи с Чарлз на балкона на Бъкингамския замък, с цел да поздрави тълпите на шумния край на неговия исторически ден идващия месец.

Това са единствено работещи кралски особи, тъй че Хари и Меган надали ще бъдат измежду тях.

„ Няма доста място за сантименти, това е държавен празник, а не фамилен и е редно единствено работещите членове на фамилията да участват в огромния обществен миг “, споделя още източникът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР